Mabel Mangnus Fotografie

Stuur e-mail mail_outline SOL10 STUDIO - CONTACT 

SOL10 STUDIO - CONTACT Fotografe Mabel Mangnus heeft haar eigen professionele fotostudio, genaamd SOL10. De studio is gevestigd in Heusden, het pittoreske vestingstadje aan de Maas, vlakbij Den Bosch en Waalwijk.

SOL10 biedt fotografie aan in de fotostudio in Heusden of op locatie. Wij zijn onderdeel van het fotografie netwerk Fotomaten en werken indien nodig samen met andere fotografen. Zo kan een opdracht met meerdere fotografen gedaan worden zoals een bruiloft of een afscheid. 

SOL10 onderscheidt zich vooral door haar mooie portretten en sfeervolle foto reportages. Fotografie is een zoektocht naar de schoonheid van een beeld, een gevoel, iets bijzonders wat een verhaal compleet maakt. In deze zoektocht heeft SOL10 toegang tot een professionele studio in Heusden maar fotograferen op locatie is ook mogelijk.  Zo dient Heusden met haar groene wallen, grachten en oude straten zich ook heel goed als achtergrond decor voor familie portretten of bruidsreportages. In de portfolio zie je hier een aantal voorbeelden van. En combinatie fotoshoot van fotostudio en ' fotografie op locatie' is ook mogelijk. Dit wordt vaak toegepast bij familieportretten waarbij er eerst een fotoshoot is in de studio en daarna op de groene wallen van Heusden. Bekijk hier portretten in de studio en portretten op locatie.

SOL10 werkt ook veel voor bedrijven. Dit varieert van het fotograferen van produkten tot een bedrijfsreportage voor kleine en grote bedrijven als VMG, BMW, de Palieter groep, Rotiers advocaten en de bakker van Heusden.  Bekijk hier foto's van bedrijfsreportages.

We nodigen je graag uit om contact met ons op de nemen voor prijzen en mogelijkheden. Voor particulieren kunt u hier een overzicht zien van de verschillende fotografie pakketten.


Foto-expositie 'Wij zijn Heusden' : Op dit moment loopt er een foto-expositie van Mabel Mangnus en Judith Baas in de gemeente Heusden. Meer informatie vindt u hier.

 
Sol10 Studio
Fotografe Mabel Mangnus
Breestraat 4
5256 ED Heusden
email: info@sol10.nl
tel: 06-18222090

Stuur e-mail* Invoer verplicht
Website by Tomston